Tre

Räknat med idag så har jag nu tre dagar kvar att jobba! Riktigt skönt kan jag säga, men kommer sakna mina arbetspolare. Nu när man verkligen börjar lära känna vissa lite bättre. Som gräddet på moset så bokade vi biljetter hem till Pite igår!!!! YEEEI! Blir dock lite konstig resväg men det var det bästa alternativet - buss från Oslo till Örebro, sen tåg till Luleå. Alternativet var att ta tåg till Karlstad, sen buss från Karlstad till Örebro (enbart fem minuter på oss att byta i Karlstad också), sen tåg från Örebro till Stockholm och sen byta till tåg till Luleå. Förståeligt att ta det första alternativet?

Helgen har annars varit riktigt bra - Jobbade i lördags 12-20, var ett riktigt helvete för att det var dagen före 17 maj (Norges nationaldag) och då får alla norrmän för sig att panik/kaoshandla så det var kö till TusN! Dock så gjorde det att dagen gick helvetes snabbt och jag var hemma på nolltid. Väl hemma så var det pitebesök i lägenheten! Zara, Sofie och Jonny Bergström (som bor i Oslo också) sen var det även en av Alles arbetspolare som var på besök Micke heter han. Sen kom även en arbetspolare från Coop och hans flickvän, Jonas och Frida. Sköna prickar från Edsbyn. Sen kom Klara och Cilla också, med hade de sig Robert från Uppsala. Blev alltså rätt mycket folk i läggan men kul var det! Pitefest =D
Blev utgång till Roxy, ändå riktigt schysst ställe med lagom volym, inte som monaco där man blir döv. Kvällen avslutades med att vi gick in i en RussBuss (studenter i Norge åker omkring i bussar i en månad och festar, lite värre än vår student) och stod och snackade med norrmän och norskor ett tag innan det blev dags för kebab och sova.

Vaknade på ett trevligt sätt på söndagen (17 maj) genom att Zara skrek - VI MÅSTE BÖRJA SUPA NU, DET ÄR GRANNAR UTE I FOLKDRÄKT OCH DRICKER ÖL!  Så då blev det att stiga upp och t asig en grogg, sen dra till Klara och Cilla och dricka lite vin ute på en balkong i solen, sjukt mysigt! Sen blev det inte något mer att dricka för mig som skulle upp och jobba dagen efter. Dock ändå en riktigt skön och rolig dag. Blev middag på Hard Rock Café, dyrt men gott.

Rubriken har inte särskilt mycket med mestadels av innehållet att göra - men vem fan bryr sig?! :D

Kommentarer
Postat av: Ida

Tre stycken, föruom det sista du skrev då , som egentligen inte räknas.

Tre jobbdagar kvar.

Du kommer hem den 3:e juni.

Trean går jag ut snart.



Du kunde ju inte valt en mer passande rubrik!!

2009-05-19 @ 14:32:38
URL: http://idalundman.blogspot.com
Postat av: Niklas

Mitt undermedvetna är läskigt.....

2009-05-19 @ 14:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0